Od bajke do košmara: Da li će Dani Olmo igrati protiv Crvene zvezde?
Dani Olmo, Foto: EPA/Martin Divisek

dobro pitanje

Od bajke do košmara: Da li će Dani Olmo igrati protiv Crvene zvezde?

Razlog je povreda koju je ofanzivni vezni pretrpeo na gostovanju Đironi

Objavljeno: 13:45h

Početak je bio savršen. Tek što je došao, počeo je da opravdava status najvećeg pojačanja Barselone. Na tri vezane utakmice otkako je počeo da igra za Katalonce,Dani Olmo je dao tri gola i sve je izgledalo bajkovito, ali u nedelju mu se smrklo pred očima.

Razlog je povreda koju je ofanzivni vezni pretrpeo na gostovanju Đironi, kad je na početku drugog poluvremena autorizovao pogodak u slavlju sa 4:1. Kasnije se povredio i dodatni lekarski pregledi, kojima je podvrgnut u ponedeljak jutro, pokazali su da je stradala desna noga, pa ga čeka malo duža pauza. Kako je objavio klub, između četiri i pet sedmica bi trebalo da traje bolovanje za Olma.

Dani Olmo i Kobi Mejnu
Dani Olmo i Kobi Mejnufoto: EPA/FILIP SINGER

To znači da će Dani izvesno propustiti sedam utakmica na klupskom nivou, sa Hetafeom, Jang Bojsom i Seviljom kod kuće, a protiv Monaka, Viljareala, Osasune i Alavesa na strani. Barsa se nada da će uspeti da oporavi povratnika iz Lajpciga za meč Lige šampiona sa Bajernom, 23. oktobra, te El Klaisko na stadionu „Santjago Bernabeu“ četir dana kasnije.

Dani Olmo i Lazar Samardžić
Dani Olmo i Lazar Samardžićfoto: Starsport©

Sve ovo znači da će Olmo spremno dočekati još jedan meč u Beogradu, jer će Barselona 6. novembra gostovati Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, ali se već sad zna da će propustiti naredne reprezentativne obaveze u Ligi nacija. Selekcija Luisa de la Fuentea 12. oktobra čeka Dansku, a tri dana kasnije u Kordobi i Srbiju.

Bonus video:

00:29

Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode

(Espreso/Mozzart sport/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.